Behåller vi vår stil hela livet?

Jag fick mig en riktig funderare igår kväll när jag hade ett givande samtal med en väninna. Vi diskuterade fördelarna med Modernaförsäkringar och hur tryggt det känns att använda deras tjänster. Vi skämtade om hur vuxna vi blivit och att vi oroar oss över andra saker än vi gjorde när vi var barn. Då nämnde min väninna en podcast som hon nyligen lyssnat på. I podden diskuterade de ens stil och hur den förändrats över åren. De menade på att vi behåller vår stil sedan barnsben. Jag tyckte att det lät lustigt till en början men ju mer jag funderade på det så insåg jag att det ligger något i det. Min vän hade alltid storblommiga klänningar och en ganska bohemisk stil när hon fick börja välja sina egna kläder. Idag har hon visserligen en mer vuxen klädsmak men jag kan se likheterna. Jag valde däremot alltid enkla kläder som till exempel enfärgade t-shirts och jeans. Min stil brukar av andra personer beskrivas som avskalad och stilsäker. En intressant tankegång som jag definitivt kommer ta med mig under nästa shoppingrunda.

En flicka som gungar

(Visited 1 times, 1 visits today)