Bjuden på Nyårsfest

Efter att mina nyårsplaner blivit inställda på grund av sjukdom och alla mina vänner är upptagna eller bortresta så hade jag givit upp om att fira in det nya året med någon typ av festlighet. Jag hade precis accepterat att jag skulle stanna hemma och sträcktitta på Brooklyn 99, en ny serie jag hittat på Netflix, när jag fick ett sms av min kompis Madde. Hon är bjuden på en stor nyårsfest och fick bjuda med mig. Så kul! Madde har dessutom fått ett nytt jobb på Söderberg & partners så hon var väldigt sugen på att fira. Så nu har jag plockat fram min nyaste klänning, en kort mörkblå i sammet och valt ut ett par snygga, glittriga skor med hög klack till. Jag älskar att klä upp mig och nyårsafton är ju verkligen ett tillfälle när man kan glittra lite extra.

Fyrverkerier i olika färger

(Visited 1 times, 1 visits today)