Bouillabaisse, vin och tjejsnack

Jag hade tänkt att skriva om mode men det får vänta till nästa gång. Anledningen är att jag hittade så snygga kastruller för ett tag sedan och i dag kom de. Finns inte en chans att jag kan få hem nya grytor utan att prova dem. Dessutom var jag galet sugen på Bouillabaisse så jag stack ner till saluhallen för att handla lite färsk fisk och skaldjur. Jag är så löjligt förtjust i den här franska soppan. Ringde och bjöd in tjejkompisarna Julia och Mimmi när jag ändå var igång. Det är liksom roligare att äta ihop och dessutom har Julia träffat en snygg-Loke som vi andra två vill veta allt om. Julia kan vara lite svår att få information ur så Mimmi lovade att fixa vin så vi får lite fart på Jullans munläder. Elakt? Inte alls, hon hade gjort likadant mot oss.

(Visited 1 times, 1 visits today)