Har varit på tjejkväll

För ett tag sedan bjöd en av mina gamla kompisar in till tjejkväll. Vi gör det mellan varven eftersom alla har det så stressigt att man inte hinner ses så ofta annars. Alla tar med sig något att äta och dricka så det blir lite av ett knytkalas. Jag hade gjort små pizzasnittar med olika fyllning och de blev väldigt populära. Just den här kvällen var vi fem tjejer som kunde komma och vi hade en helt underbar kväll. En av tjejerna berättade att hon bytt jobb och nu jobbar för ett företag som sysslar med vårdbemanning. En annan berättade att hon skall förlova sig, så snart blir det fest igen! Det kändes nästan som att det bara var jag som inte hade några nyheter att berätta. Men, det gör inte så mycket. Jag trivs med mitt liv, mina goa vänner och vi hade verkligen en supertrevlig kväll med god mat och mycket skratt. Javisst ja, vi kollade ju på Ghost med Patrick Swayze och Demi Moore också, jäklar vilken bra film det är!

Kvinnor som sitter vid bord

(Visited 1 times, 1 visits today)