Höststädning i förråden

Det är dags att ta tag i det där tråkiga och jobbiga i att städa bland alla prylar man har. Överfulla garderober och förråd gör att jag helst skjuter det på framtiden. Nu har jag i alla fall kommit så långt att jag har bestämt mig för att röja ut ordentligt och få ordning och fint hemma. Jag tror att jag kommer få mer rymd, ljus och plats för de saker som jag faktiskt använder. Vad gäller kläder kommer jag nog att sälja en del och resten skänker jag bort till välgörenhet. Andra prylar som tar lite mer plats som möbler, hyllor och böcker funderar jag på om jag skulle förvara på ett annat sätt. Jag har hört att det finns möjlighet att hyra förråd i Stockholm och därmed kan jag ha prylarna förvarat på ett praktiskt och säkert ställe.

Rensa i garderoben

(Visited 1 times, 1 visits today)