Jag älskar Versaces heminredning

Versace har länge varit ett av mina favoritmärken när det kommer till inredning. De flesta associerar kanske Versace med lyxiga modekläder och parfymer, men de har faktiskt heminredning också. Visserligen är det ett ganska dyrt märke, men ibland måste man bara får unna sig. Jag har förresten varit på ekonomisk rådgivning hos Söderberg & Partners, där jag fått hjälp med att lägga upp sparande för min pension bland annat. Tack vare dem har jag fått koll på min ekonomi så jag kan med gott samvete lägga undan en summa varje månad till mitt stora intresse – inredning. Jag har hittills köpt en ganska blygsam samling av Versaces produkter, främst till köket (de har så himla många snygga koppar och glas) men jag drömmer om att äga många fler av deras produkter. Till mitt sovrum skulle det inte vara fel med Versaces fotoramar och ljusstakar, de skulle passa perfekt där. I framtiden hoppas jag på att duka fram min frukost på en bricka från Versace tillsammans med matchande tallrikar och glas från deras Medusa-serie.

Heminredning är populärt

(Visited 1 times, 1 visits today)