Tips till alla bloggare!!!

Jag har ju drivit blogg ett tag så jag vill gärna dela med mig av mina erfarenheter. Jag tycker det är ett utmärkt sätt att uttrycka mig på och nå ut till folk som delar mina intressen. Om du har något du brinner för kan jag verkligen rekommendera att blogga om det. Man får möjlighet att dela med sig av tankar och idéer samtidigt som man hittar nya vänner. Men vissa saker skall man vara försiktig med. Allt man gör på nätet, som sociala media, bloggande, m.m. gör ju att man blir mer synlig, vilket kan ha en mörk baksida. Så det kan vara en bra idé att se till att skydda sig mot hackers och identitetstjuvar. Själv använder jag Protectme för det syftet, och känner mig betydligt säkrare när jag vet att jag är skyddad. Då kan jag fokusera på det jag är här för, det vill säga mode och populärkultur.

Håll dig säker på nätet!

(Visited 1 times, 1 visits today)